2022-10-15
放工想揾间静静地嘅小店食晚饭,谂起搭车经过呢间舖头,就不如试下佢。店员系讲英文,态度十分友善,当晚店舖人流唔多,所以好好彩我哋安排咗坐梳化位🥳🥳店舖墙身用石砖装修,仲有个窗仔可以睇到厨师入边整pizza,好有外国气息,适逢万圣节,亦都有搞鬼嘅装饰🤪🤪餐牌好多元化,有汉堡包,有小食,有沙律,主菜,适合想轻食既朋友。饮品都有酒类可以chill下,唔想有酒精类都可以选择mocktail。食紧嘢嘅期间,都见到有客人买外卖,偷听到有啲系开party🥳🥳放工冇乜胃口,所以都拣咗啲比较开胃嘅食物。我哋叫咗个蕃茄烟肉意大利面,肉丸,同一个中size嘅夏威夷pizza😋意大利粉比较硬身,食落烟韧,烟肉同蕃茄酱都比较多,入口好开胃。肉丸,冇谂过呢个价钱竟然有八粒咁多,仲要每粒大大粒,系一个饱肚之选。最后夏威夷pizza,唔好谂住个样平平无奇,佢面包边系好脆!同埋馅料入口好juicy.最后,仲有一样好贴心嘅系,枱上面已经准备咗辣椒仔同芝士粉俾你随时落🙌🏻🙌🏻。😜😜😜