2021-12-17
California Pizza Kitchen细细个就成日食, 尤其是中学鸡果阵大围人gathering都会去, 系一间好适合gathering既餐厅👨👩👧👦, 大得黎有好多梳化位好有privacy. 野食都大大份, share黎食岩哂 今日心血来潮想食pizza, 疫情下估唔到全港得返两间, 好彩岩岩经过附近!里面装饰仲已经好有圣诞气氛🎄作为面包控🍞, 我对pizza呢种热辣辣舖满芝士既「面包」🍕简直系零抵抗力 呢度既pizza热辣辣, 个dough十分chewy又够面粉香, 批边仲焗到干爽脆口, 简单既pepperoni加🧀拉丝芝士同番茄酱🍅已经不得了!Pasta🍝都好高质 用唔嚡口既鸡胸肉比较健康扁意粉唔糊口, 挂汁力强, 突显garlic cream既惹味🧄下午茶黎仲有free-flow drinks, bottomless 鲜柠红茶好清新🍋整体个质素好过同类既hut同express! 大家圣诞新年如果有大伙人聚会既话, 呢度都真心唔错
里面装饰仲已经好有圣诞气氛🎄
Pasta🍝都好高质 用唔嚡口既鸡胸肉比较健康