2024-12-15 46 浏览
最近啱啱喺日本返嚟,又要返返去返工嘅日子啦。但系同事介绍,原来呢度有间Cafe好有日本风味,咁且出嚟试吓啦。一去到已经见到佢嘅座位好吸引,系日本风嘅榻榻米,好适合影相打卡,而且佢嘅舖头都几大,啱晒一班朋友gathering或者情侣拍拖。我觉得最抵赞嘅就系呢个虎虾蟹肉意大利饭,因为佢嘅虎克好大只,而且意大利饭又唔会太晏,虽然我钟意食意大利饭,但系好多都比较硬,食完之后消化唔到,好食都冇用。但系呢度嘅意大利饭又够咩而且又好食。最值得赞嘅就系佢嘅虎虾好大只,而且蟹肉都好新鲜,真系好值得嚟试吓呀。朋友叫咗呢个虎虾香草浓汁扁意粉,佢就话个意粉好浓味,不过意粉有少少唔够硬,钟意食浓味嘅朋友可以嚟试吓。呢间餐厅又靓又抵食,就算要等位都会推介大家嚟试吓啊。

呢间餐厅又靓又抵食,就算要等位都会推介大家嚟试吓啊。

• 虎虾蟹肉蟹膏浓虾汁意大利饭
  • 樱花虾明太子奶油汁扁意粉