✨适合打卡漫活的人气cafe✨.西环cafe骨子里虽然位置并非好就脚,但都成为人气cafe之一,最近星期六终于有机会到访🤍同朋友十点未够已经去到,我哋亦成为第一枱客人,当时好早但不乏外卖客,而且未够十一点都陆续坐满小店₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎.▫️Toast (cheese + truffle oil) $40▫️Matcha Latte $45▫️Apple Green Tea $40.Toast几好食,芝士味几香,至于松露味唔太明显;两杯饮品都唔错,特别系Apple green tea,饮到系有真嘅苹果蓉,而且估计冇额外落糖所以唔甜,绿茶味香加上苹果嘅清新甘甜,配埋Toast食都唔会腻🥰不过缺点就真系劲细杯.❥…门面及室内每个角落都尽是打卡位🤍如果想打卡,呢间确实唔错,仲有记得早少少到·͜·如果钟意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我𝐚
✨适合打卡漫活的人气cafe✨

▫️Matcha Latte $45
Matcha  latte

▫️Apple Green Tea $40
Apple  green  tea

Toast几好食,芝士味几香,至于松露味唔太明显;
❥…门面及室内每个角落都尽是打卡位🤍
如果想打卡,呢间确实唔错,仲有记得早少少到·͜·

早餐
Matcha  latte