依间餐厅喺元朗都开左好多年,记得个质素都好食,装修之后就第一次嚟食装修靓左劲多,入面成个环境好适合用嚟打卡,平日既夜晚我地6点就到,食食下就愈嚟愈多客人食泰国嘢,我地既最爱生菜包,生菜包偏辣,不过辣得嚟好野味,生菜都新鲜爽脆,好食!个卖相劲靓,好适合打卡炸虾饼,弹牙脆口,青柠柠檬茶茶底用泰茶茶底,系dup 本既,香港成日食泰菜杯嘢饮都好Hea,劲淡,唔好饮,依间做得好好多泰式金边粉,值得一赞系店员好有礼貌,会解释下点食会最好味,依间炒金边粉炒得好匀循,味道唔会太咸,虾弹牙 so far,我地已经食晒元朗市中心泰国餐厅既泰式金边粉,依间系最好食同适合我地既口味见到有新甜品,就叫嚟试下,大佬,劲靓vo,斋食个奶茶冰已经食到又系泰式奶茶𠮶个味,好浓厚,不过小甜,但加左个饼碎,即刻唔甜同有口感,连唔太食甜品既,都同我争食!依个新产品掂,希望店家会考虑依个甜品会长有,好食又唔甜,同有口感又浓厚味道系我最钟意既style 总括嚟讲,值得回头!

碎肉生菜包
个卖相劲靓,好适合打卡

Pattaya  奶茶雪山

总括嚟讲,值得回头!
碎肉生菜包
Pattaya  奶茶雪山