2021-06-20
平时经过都唔会入去,因为门口的枱櫈好少人坐,成日觉得好似无人帮衬咁。昨晚经过望入里面又好似好多人,咁就冲咗入去帮衬。我哋order 咗达人烤肉拼盘$320包括五花肉、牛五花和豆腐汤。前菜味道唔错,问店员再来一碟都无另外收钱柚子果汁饮料,$50,ok 草莓香蕉沙冰 $60,香蕉味好淡辣同咸,例汤嘅质素烤肉拼盘我哋都冇自己烧,全部有店员代烧。店员会先将牛五花烧咗先,烧好上碟比我哋食咗先,牛肉质素几好,味道唔错。店员之后才烧五花肉,好香,烧得香脆,但有点硬。加上其酱料和生菜,会好食啲。这份烧烤,由几位店员经手,最后一位烧好又唔出声话烧好食得,要我哋系度估系咪可以食 🤔总结:成条金巴利街有好多韩国菜馆,好多间都差唔多,好难选择。试过这间的烧烤,似乎比其他的好吃。店员大部分系韩国人,他们非常忙碌,虽然笑容欠奉,但都有求必应。目测这间店啲客人钟意饮酒,好多枱都有order ,我见Menu韩国酒类选择都颇多,但价钱就唔知系咪好平,下次有机会再帮衬时,我会试炸鸡和米酒。餐厅气氛唔错,座位舒适,系同朋友来飮酒吹水嘅好地方。
昨晚经过望入里面又好似好多人,咁就冲咗入去帮衬。
前菜味道唔错,问店员再来一碟都无另外收钱
柚子果汁饮料,$50,ok
草莓香蕉沙冰 $60,香蕉味好淡
辣同咸,例汤嘅质素
烤肉拼盘我哋都冇自己烧,全部有店员代烧。