2018-12-06 541 浏览
环境: 系观塘一田超市入面转角位, 位置唔起眼, 但估唔到质素都几高. 可以外卖或堂食, 堂食座位都整得几好, 有大概6-7 张枱.食物: 胜手丼出名自选鱼生饭, 所以今次就试试呢个招牌菜. 佢鱼生款式都多, 每个价钱唔同, 而我今次分别叫左鳗鱼, 三文鱼子, 三文鱼同八爪鱼. 整体黎讲每样都一细份, 食材都新鲜, 而最好食系三文鱼子, 味道好鲜甜, 个人认为系必点. 不过其实呢间最好系可以满足人每样都想试d 既心态, 钟意咩都食少少既人就岩晒.价钱: 佢价钱唔贵, 每样价钱$3-$30不等, 例如三文鱼$6, 鱼腩就$25. 另外, 可选大或小饭, 小饭$10, 大饭$15, 虽然话小份, 但其实份量都几多. 鱼生每样都系一片片咁叫, 想平食就好似我咁叫, 4样野加饭都系$37, 其实都抵食, 行开观塘都可以黎食下.

环境:

. 可以外卖或堂食, 堂食座位都整得几好
, 有大概6-7 张枱.

食物:

胜手丼出名自选鱼生饭, 所以今次就试试呢个招牌菜.

自选鱼生饭

整体黎讲每样都一细份, 食材都新鲜
, 而最好食系三文鱼子, 味道好鲜甜
, 个人认为系必点.

价钱:

自选鱼生饭