话说上一集讲到,我哋晚上6:56点咗饭𩠌(有图有真相),其中炭烧猪颈肉迟迟都未到,佢个职员喺7:30嘅时候话一个字之后会到,之后系三催四请,居然问我系唔系串烧,话十几碟整紧😡。咁我梗系比张单佢睇,话系炭烧猪颈肉,散叫㗎啦!终于喺晚上八时,炭烧猪颈肉嚟到。煮咗成个钟有多嘅猪颈肉居然只得八件😱冇错,真系得八件!成为98元正,即系一块收你$12有多,价钱其实唔系问题,不过要等成65分钟就有啲过分。再睇吓隔篱枱,啱啱嚟到唔够20分钟,佢个炭烧猪颈肉已经上咗枱,仲有就系𠮶碟系应该散叫个款,同我哋𠮶啲相差太远(因为我哋先至系散叫𠮶枱)。我哋觉得应该系侍应搞错咗🀄️,同佢理论,不过佢话师傅系咁切就系咁多㗎啦。乜依家我食紧日本菜Omakase咩?😭依间嘢,真系冇下次。👋🏻👎新年流流,真系祝佢多啲生意啦!👻
依间嘢,真系冇下次。👋🏻👎
新年流流,真系祝佢多啲生意啦!👻
Omakase炭烧猪颈肉
2023-01-22
$175.5 (晚餐)