2018-06-29 181 浏览
因为之前身体抱恙, 有心嘅朋友迟咗成个月都仲话要同我补食生日饭, 呢位朋友真系好窝心, 仲特登拣一间近我屋企嘅餐厅, 等我唔使行咁远, 真系多谢佢收工都要入嚟陪我食饭💖💖💖之前同老公Anniversary都有食过M3, 感觉良好, 所以朋友话拣呢间嘅时候就即刻拍板啦!因为唔食得生冷嘢嘅关系, 望住好想食嘅生蚝都唔食得真系好伤心, 唯有叫住焗蚝嚟顶下瘾🤗🤗🤗蚝味好够, 加埋芝士同烟肉好香好好食!!!食2只真系唔系好够喉🤣🤣叫咗个大啡菇意大利饭, 味道好浓郁, 绝对系我钟意食嘅嘢嚟😋😋😋😋但系对个肉眼扒就有d 失望.....叫咗7成熟, 但系熟得滞, 几乎all done...所以"un" 咗少少😢最后嚟到甜品, 全部都有雪榚, 又系唔食得, 唯有拣我食得又系我最爱嘅焦糖炖蛋💖💖💖💖💖好味!!!朋友都叫咗个Tiramisu, 卖相好靓, 咖啡味好香, 偷食咗一啖都好好味😋😋😋😋😋下次有机会都会再嚟食😘😘😘😘😘😘

下次有机会都会再嚟食😘😘😘😘😘😘