食完渝酸辣粉,下一站向YOGO出发。到步后见到有六款唔同味拣 ﹣ 士多啤梨、绿茶、香蕉、杧果、荔枝同原味。香蕉味系其他YOGURT店未试过,所以同夫人决定要个香蕉 X 原味。TOPPINGS呢,唔够YO MAMA多~最后拣咗士多啤梨、椰果、哈蜜瓜、OREO、CORN FLAKES。价钱方面$15/100g,我地杯YOGURT磅出嚟要$49.2 同其他YOGURT店差唔多。味道方面香蕉味恰当不过溶得好快,而且texture感觉上YO MAMA嚟得实在。如果TOPPINGS可以多啲OPTIONS同埋解决埋溶得快嘅问题就VERY GOOD。近日YOGURT店开始越开越多,无DIFFERENTIATION嘅话真系无得做。迟嚟真系未必先上岸特别系连后起嘅都KO唔到师兄就更加要留要喇~P.S. 我留意到舖入面系播紧Internet Radio sounds like Oz accent,唔知老板系咪ABC?
食完渝酸辣粉,下一站向YOGO出发。

2010-01-03
$25 (其他)