(非会员)
呢间野我去过好多次,一直都觉得虽然偏贵,但几好食。所以次次大时大节都去果度庆祝,点知而家佢出左名后生意手法好有问题。好嬲! 今晚我选好海鲜(有龙虾,大虾等…)后准备返去位坐,我阿爸突然想选多样野所以回头,就在这个时候,他亲眼睇到帮我地拿海鲜入厨房果个人拿住我地选的生孟大虾,放回去水缸,然后选d死大虾意图拿入厨房,我阿爸当然马上渴止。果个人马上扮傻,话:「你要呢几只吗,我俾番呢几只你喇」,然后就返左厨房。 佢地做生意咁唔老实,其实应该马上走,但个经理走过黎say哂sorry,又话亲自跟进制作过程咁,以为可以放心d,就俾次机会佢喇。虽然d大虾冇问题,但我地发觉d龙虾就唔系好新鲜,我地食过咁多次系识分有冇佢地以前既水准既,今次只龙虾真系几有问题,我地怀疑都系俾佢地换左,不过我地冇亲眼见到佢地换龙虾,都冇得同佢地理论。 呢间野真系今非惜比,又贵又水准下降。最火滚既系佢地当d客系傻仔,客人选好食材竟然转头换左佢,好唔老实。希望大家小心d。

2011-05-01
庆祝纪念