2017-06-06
仲谂紧放题定打边炉好?去到组长日式放题两样都有!而且价钱仲好亲民😋越多人去仲会越抵添呀,快啲约埋一班朋友去食尽佢啦!手卷,料理,串烧,寿司,刺身,炸物,铁板通通都齐!好多选择😋以下都系特别推介嘅食物💁串烧:盐烧鸡翼,盐烧三文鱼头,烧新鲜菠萝😄即叫即烧,上枱嘅时候热辣辣,而且唔会烧过时,食落香口!沙律及小食:付味螺肉,螺肉爽口😊寿司:三文鱼火焰寿司,蟹棒火焰寿司,和牛火焰寿司,鳗鱼寿司,象拔蚌寿司同甘虾寿司都做得唔错!饭嘅份量适中,一啖过,又吾会太饱食吾到其他🍣另外卷物方面就有牛油果菠萝鳗鱼卷,花之恋寿司,海胆甘虾三文鱼子手卷都可以一试,寿司份量好足料😄天妇罗:茄子天妇罗,蟹棒天妇罗,大虾天妇罗,三文鱼天妇罗都值得推介,炸粉唔会好厚😚食落夜唔会有好油腻嘅感觉!特别在于香蕉天妇罗都有🍌🍌料理:香草忌廉煮青口,日式蟹粥,芝士焗扇贝😍青口吸收忌廉汁后都几入味,蟹粥都食到有蟹肉,好足料!炸物:紫心香芋丸,芝士年糕都吾错嫁🙂年糕烟烟银银有咬口,整体黎讲炸物都唔会好油!另外加多$38仲可以升级,可以享用黄金焗蚝,鹅肝多士,雪场蟹脚,安格斯牛柳,珍宝带子,特大赤虾等食品🤤质数都唔差嫁!食得多嘢嘅朋友都
以下都系特别推介嘅食物💁
沙律及小食:付味螺肉,螺肉爽口😊
另外加多$38仲可以升级,可以享用黄金焗蚝,鹅肝多士,雪场蟹脚,安格斯牛柳,珍宝带子,特大赤虾等食品🤤质数都唔差嫁!食得多嘢嘅朋友都可以升级一下喔😙