2021-03-11 171 浏览
今次试咗个炸鸡焗鸡加小食放题 成人$148 可以任食90分钟 鸡既口味好多 而且都几多特别既口味 另外仲有pizza 冷面年糕比大家选择❕食评系跟图序架❕🌟蜜糖蒜香焗鸡🍯面头铺满蒜片 加埋面头既蜜糖酱食落冇咁寡 又香口 加上系焗既关系 口感比较湿润 啲酱汁亦可以渗到入去韩风紫菜焗鸡🇰🇷焗鸡可以锁住到啲肉汁 面头晒咗啲紫菜 不过如果可以多啲紫菜 同埋鸡肉有啲调味就更出色啦🌟双重芝士焗鸡🧀对于芝士控既我黎讲几满重 面头晒满芝士粉 而且调味都有芝士味 真系双重口感 甜酸炸鸡🍗呢款就相对有啲失色 因为只系点左啲酸甜酱系面 而且覆盖唔到成只鸡 酱汁嘅甜味偏重 酸味唔太出辣味炸鸡🌶呢款同样系将酱汁点系面 所以味道唔太浓烈 呢个辣度系🌶 对于唔太食得辣嘅我黎讲 呢个辣度非常容易接受 建议好食得辣嘅朋友可以拣🌶🌶🌶饮品青苹果特饮🍏蜜桃特饮🍑饮品做紧买一送一嘅优惠 杯特饮超级大杯 目测有一个手掌咁阔 完全饮唔晒呀 卖相都几用心 放左一支软糖系杯边 不过就偏甜 另外有不同味道嘅啤酒 最啱同炸鸡一齐饮啦🌟大阪烧炸鸡🇯🇵呢个系另一个期间限定 卖相已经好有大阪烧既风味 炸鸡铺上烧汁同沙律酱 面头加埋木鱼好惹味蜜

❕食评系跟图序架❕

🌟大阪烧炸鸡🇯🇵

蜜糖芥茉香葱炸鸡🍯
蜜糖味偏重 有啲盖过咗芥末味 味道偏淡

🌟柠檬柚子炸鸡🍋
甜味炸鸡比较少见 呢个配搭好清新呀 食咗几件咸炸鸡有啲heavy就啱哂啦 酸酸甜甜可以解腻不过柚子嘅甜味偏重

🌟黄金咸蛋炸鸡🥚
呢个配搭我都系第一次见 有层厚厚嘅咸蛋黄系面 几香咸香味 面头加埋啲香草几夹

星州咖喱炸鸡🍛
呢个系期间限定 几新奇嘅味道 不过唔知系咪食到最后味觉有啲麻木 唔太食得出个咖哩味

辣拌海蜇🌶
虽然呢间系炸鸡店 但都有提供好多韩式小食 食到有啲滞可以换下口味嘛 依架加$20就可以享有埋个小食放题
呢个海蜇既辣度都好微 唔食得辣既朋友都唔使担心 海蜇烟烟韧韧咁 几有咬口 而且挂到汁

OVERALL: 推荐😆 (7/10)

🌟为推荐
蜜糖蒜香焗鸡🍯