2022-11-02 73 浏览
白咖喱乌冬配炸鸡块:白咖喱味道浓郁,甜而不辣,乌冬口感弹牙,炸鸡块即叫即炸,所以够晒香脆樱花虾鲷鱼汤泡饭:首先想赞下店员好细心,留意到我地吸晒啲汤会主动过黎加汤话会好食啲,咁忙既情况下都睇到要大赞!鲷鱼汤味道清甜,一上枱已经闻到好香海鲜味,樱花虾增加汤饭口感,大虾亦都够爽身,中意食清清地既朋友啱晒牛油果芒果三文鱼斑戟:第一次三文鱼斑戟又出奇地好好食,牛油果同芒果既配搭令味道好清新,平时唔食牛油果既我都接受到,三文鱼鲜甜加埋芒果当造微酸甜,完美呀!宇治抹茶芭菲:香浓抹茶味雪糕 ,打咗一阵卡都冇溶食落唔会有冰碎够滑,配上脆片及蜜红豆甜而不腻,加上有嚼劲的白玉和蕨饼,烟韧控一定会钟意呢个饭后甜品另外我哋仲叫左烧日本广岛蚝两味、电击鸡翼配炸芝士薯条、温泉玉子牛油果凯撒沙律,全部都好高质,同朋友食咗咁多嘢,埋单都系$500左右咋!