2020-01-22
上网search到呢间嘢,打去问已经fully booking咁济,得返2个吧枱位,咁都照去试下啦!揸车去都觉得僻,但就因为够僻,所以价钱先可以咁抵。semi-buffet。一个主菜,加沙律,甜品,冷盘,其实好够。甜品都唔算少,仲有即机制嘅pancake,可自己落配料。沙律吧仲不断refill,唔会缺货。汤都有中西各一款,都ok嘅。主菜都算多选择,个pizza好好味,薄批够脆口。非洲鸡就普通D,唔嚡唔滑,但个酱汁好味。包都有几款,而呢个圆形猪包,整热左外脆内软,好正,好想encore。如你食虾,青口同埋,螺,其实已经值回票价。甜品都会适时转款,都算多口味,仲要质素唔错。食饱念住抖抖之际,居然出新冷盘,即管试下,云耳仔,小辣,爽口,系令你再添多次。最后,仲有雪糕,香港本地制作嘅,之前系等二到食过朱古力同海盐味,海盐我麻麻,但朱古力好ok,今次试左奶茶味,坚有香浓奶茶回甘味,食饱左都值得再放入肚。平均唔驶2百蚊,可以食到质素不错的semi-buffet,远D都会再去。
甜品都唔算少,仲有即机制嘅pancake,可自己落配料。
沙律吧仲不断refill,唔会缺货。
汤都有中西各一款,都ok嘅。
主菜都算多选择,个pizza好好味,薄批够脆口。
非洲鸡就普通D,唔嚡唔滑,但个酱汁好味。
如你食虾,青口同埋,螺,其实已经值回票价。
甜品都会适时转款,都算多口味,仲要质素唔错。