2022-08-28
星期六下午只有放题,60/90分钟,价钱159-319。以呢个价钱配料同饮品都选择太少喇讲配菜先,都系大路嘢,普普通通,蔬菜有生菜,油麦菜娃娃菜西兰花,芦笋羽衣甘蓝。全部耐料酱料雪糕冇盖盖住,感觉唔系咁卫生雪糕系Häagen-Dazs有四款,但系唔系一杯杯,而系要自己不雪糕,由于天气热关系,又多人排队,雪糕柜门可以话系长开,雪糕唔够冻面层系半溶状态,而且当不雪糕嘅时候亦都会掂到雪糕整污糟只手之余污糟埋其他味道嘅雪糕好唔方便,呢个价钱畀得起一杯杯嘅雪糕啦,我谂都冇乜边间仲系要自己不,而且而家疫情双手要确保干净先可以雪糕啰,餐听亦都冇提供消毒搓手液差差差饮品柜劲细,重要得无糖可乐原味可乐雪碧道地茶冬瓜茶梳打水,建议一系减价一系俾多少少选择最后讲返汤底同猪牛都正正常常,唔系特别好食亦都唔难食既,但系座位太迫啦,有待改善
全部耐料酱料雪糕冇盖盖住,感觉唔系咁卫生 雪糕系Häagen-Dazs有四款,但系唔系一杯杯,而系要自己不雪糕,由于天气热关系,又多人排队,雪糕柜门可以话系长开,雪糕唔够冻面层系半溶状态,而且当不雪糕嘅时候亦都会掂到雪糕整污糟只手之余污糟埋其他味道嘅雪糕好唔方便,呢个价钱畀得起一杯杯嘅雪糕啦,我谂都冇乜边间仲系要自己不,而且而家疫情双手要确保干净先可以雪糕啰,餐听亦都冇提供消毒搓手液差差差