餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

宜家越黎越多人食素除左对身体好d,都对地球好d我都系抱住呢个谂法每星期都会揾餐食下素今日跟家人一齐去左位于旺角呢间 无肉食餐厅位置容易揾到本身无book位星期六大概12点去到(间餐厅开1130)都仲有位, 不过见到好多留左座建议可以先book位入座前先收钱假日午餐每人$80,平日$70午餐可以食75分钟拎个位只碟就可以出去拎野食啦初初睇食评见到话食物唔够热本来都对此有d担心但未知系咪假日人多关系D野食清得快,换得快,好多野食都新鲜热辣而且好多时新换既款式已经唔系之前个款,不停有新野试有凉菜、沙津、炸物、粥粉面饭、不同煮法既热菜(有南瓜、冬瓜、翠玉瓜、小白菜、豆角、菜心、菠菜等太多不能尽录)、煎咸甜糕点、冻糕、汤水、糖水、罗汉果水、柠檬水、西瓜水果等款式十分之多!其中我最钟意食嘅系冻豆腐,蕃茄炒蛋同春卷普遍觉得全部都几好食呢间餐厅收碟都系自助形式食完收完就走得啦素食自助餐黎讲呢间款式好多,推荐!
宜家越黎越多人食素
除左对身体好d,都对地球好d

我都系抱住呢个谂法
每星期都会揾餐食下素

今日跟家人一齐去左位于旺角呢间 无肉食
餐厅位置容易揾到

本身无book位
星期六大概12点去到(间餐厅开1130)
都仲有位, 不过见到好多留左座
建议可以先book位

入座前先收钱
假日午餐每人$80,平日$70
午餐可以食75分钟
拎个位只碟就可以出去拎野食啦

初初睇食评见到话食物唔够热
本来都对此有d担心
但未知系咪假日人多关系
D野食清得快,换得快,
好多野食都新鲜热辣

而且好多时新换既款式已经唔系之前个款,
不停有新野试

款式十分之多!

其中我最钟意食嘅系冻豆腐,蕃茄炒蛋同春卷
普遍觉得全部都几好食

呢间餐厅收碟都系自助形式
食完收完就走得啦
素食自助餐黎讲呢间款式好多,推荐!
2019-08-31