2015-04-22
今日接近中午时突然好想食熟的鱼, 没有订座, 打算去到有位就有位, 冇都可以去第二间. 午市真系几旺, 好在都马上被安排入座.上次都可能写过佢有16款LUNCH Sets. SUSHI 鱼生𠮶D我一定唔会响做炉端烧的舖食. (后来见隔离有人点鱼生SET, 真系要停一停、谂一谂.)今次点左银鳕鱼烧, 鸡肉卷正常, 系件烧粟米矮左成1cm, 对番旧相少左3行.今日D饭煮得麻麻, 未去到烂个地步, 系多左少少水. 主菜银鳕鱼好味, 皮, 系少少㶶, 不过烧, 冇法. 个汁呢, 甜左少少, 甜度可以有1-2%下调空间.我𠮶件甜品系朱古力旦糕 (见其他人系cheese cake), 开心架, 因为我中意朱古力.+25蚊可以多杯饮品, 咖啡系我需要, 叹埋先开工.
午市真系几旺, 好在都马上被安排入座.
+25蚊可以多杯饮品, 咖啡系我需要, 叹埋先开工.