2021-10-04 688 浏览
话说有次喺旺角想食日本嘢,就上网search附近有咩选择,见呢间环境唔错,价钱又合理,就去咗试!原来佢喺旺角站一出就到,明明经过过好多次,但完全无留意到有个窿系可以落去呢间餐厅🤣-//环境🌕🌕🌕🌑🌑其实佢座位非常阔落,两个人可以坐四人位,仲可以望住餐厅中间既寿司吧台🤪但佢有个好大既问题,就系入面好似无冷气咁,未开始食已经坐到出汗,唔叫冻饮系顶唔顺🙁-//食物🌕🌕🌕🌕🌑佢既食物种类好多, 鱼生比大部分寿司店厚,亦都算新鲜,特别推介个芒果三文鱼卷,酸酸甜甜好开胃🤪熟食方面就正正常常,特别一提个三文鱼汤,入面有好多碎鱼肉同薯仔红萝卜之类,劲足料,但卖相有D可怕😂//总结以食物质素同价钱黎讲,呢间CP值都几高,但冷气亏对我黎讲系个好大既问题,所以都唔会再去了🙁
//环境🌕🌕🌕🌑🌑
//食物🌕🌕🌕🌕🌑