2021-12-16
早早网上订了位,今日是庆祝我妈妈同老爷生日的自助晚餐聚餐,难得一行9人一齐食,好开心这间自助餐我一直想试,因为食评唔错,另外一个爱食自助餐的朋友都有推介,所以有啲期望另外因为老爷同老公钟意食长脚蟹,这间问了又有,所以就选了这间前菜:有烟三文鱼、寿司、刺身、沙律、前菜小食(如:姜皮蛋、西式火腿等)款式都唔算少当然唔少的生蚝,都几新鲜,即点即开,有2款选择(热食)生滚粥:细细碗、可自款材料,都香滑绵绵粥底;其他热食有港式海鲜(如:龙虾、蟹、鱼)蔬菜、薄饼、意粉、天妇罗、串烧、鹅肝多士、泰式薄饼、虾片、中西式汤等甜品:款式都多,有不同款的蛋糕西饼(质素唔错)水果粒、朱古力喷泉、焗不同挞、豆腐花、榴连挞及糖水、不同款式 Haa-gen Dazs 雪糕雪条但服务就普通,唔会好主动收碟,所以枱无位放嘢咁
前菜:
当然唔少的生蚝,都几新鲜,即点即开,有2款选择
(热食)
甜品:
但服务就普通,唔会好主动收碟,所以枱无位放嘢咁