2024-10-15 439 浏览
入到去嘅装潢真系别具匠心,令人一踏入就感到耳目一新🤩。你可以喺黄色沙发坐低,完全唔需要担心,真系舒服得不得了😗😗。而且光线非常好,正好适合拍靓相,实在冇理由唔去试下😆今次就同埋朋友一齐谂住一齐食好嘢🙌🏻😍首先,开始嘅火焰麻辣鸡煲,香辣得来又唔会辣到你受不了。煲入面嘅鸡肉,肉质鲜嫩,和其他食材一齐煮,味道简直系原汁原味👍🏻真系真材实料。真系超级好食😆😆手切霜降牛颈脊🐄。我每片烤好嘅牛肉都夹落去食,厚实又Juicy,仲有美国西班牙黑豚肉,真系啱啱好 🔥。口感层次非常丰富。当然,火锅就唔可以少,其中有西班牙黑豚肉、脆鲩片、蟹柳同埋粟米,全都熬埋一齐,味道更加出色。选择好多非常丰富😊👍🏻总之,米走鸡真系一个好选择,无论系环境、食物定系服务,都令我好满意!💓下次都一定要再试吓