干煎樱花虾 & 芝麻 💰30 8⃣️分佢地d薯条足足25cm长,真系够晒栈鬼,所以决心决定去光顾一下依间小店。佢地提供既酱料好多,于是系万千佳丽中,小编就挑选左依款干煎樱花虾 & 芝麻既配搭,因为平时真系好少食依个味道,既然选择d独特薯条,梗系配搭翻独特味道啦!佢地系既叫即炸,所以食落去个口感都爽口脆皮,而且薯条仲热辣辣。然后佢d酱汁同配料好似唔洗钱咁一大堆系薯条上面,真系唔慌食到最后冇晒酱呀!薯条加埋酱汁已经好香浓,但加埋樱花虾,个口感完全系好独特,而且好鲜味。而除左佢本身既味道,舖头仲提供芝麻,紫菜,Tabasco,岩盐,黑椒等配料,逼你自己去搭配唔同既味道,够晒贴心。/韩式炸鸡 💰28 7⃣️点5⃣️分虽然都系好多酱汁系上面,但系d炸鸡绝对冇因为d多酱汁既关系令到佢本身好软,反而系好酥脆,而且佢唔会好重炸分,连埋皮食都唔会觉得有罪恶感。鸡肉本身鲜嫩多汁,同金香酥脆既外层成为完美既伴侣。/吉列猪排包 💰32 7⃣️点5⃣️分大块厚料猪排炸到鲜脆金黄,咬上去声音清脆而且爽口,食薯条唔饱既人或者好仲意食包既人真心可以oder品尝下。而佢令小编最惊喜既位就系佢入面包左d圆形类似洋葱既配菜,酸酸甜甜,而且很爽
干煎樱花虾 & 芝麻 💰30 8⃣️分

韩式炸鸡 💰28 7⃣️点5⃣️分

吉列猪排包 💰32 7⃣️点5⃣️分
大块厚料猪排炸到鲜脆金黄,咬上去声音清脆而且爽口,食薯条唔饱既人或者好仲意食包既人真心可以oder品尝下。而佢令小编最惊喜既位就系佢入面包左d圆形类似洋葱既配菜,酸酸甜甜,而且很爽口,令到食晒一个包都唔会觉得漏。