庆祝屋企人大生日🎊,点都要买两个蛋糕🎂🎂贺一贺佢。本身对蛋糕黎讲都无乜要求,但今时今日既局势,唔系间间都买得落手,大型连锁店,好似🙊心,东🙊堂就不了!第一次订酒店既蛋糕,打电话同walkin去订有8折,我用埋其他优惠仲送多一件西饼🍰(都价值40元)。如果有得上网订就更理想,话说我订果日打足一日电话都唔通,打埋去酒店大堂问电话都帮我唔到,搞到我要亲身去订!蛋糕有好多款选择,折完都系二百二十左右,听讲拿破仑系依度最出名,最后决定要鲜芒拿破仑🥭同草莓脆脆🍓。拿破仑真系好得,酥皮松化,吉士酱够滑,芒果厚切之余仲好甜,减轻左罪恶既感觉。另外草莓脆脆入面系海绵蛋糕,一层浓浓既忌廉芝士🧀夹住草莓果冻,几重口感,唔错!顺带一提,加生日牌唔洗另收费,要写字就加20蚊!除左订既过程有d唔方便之外,蛋糕系比我预期中满意,包装精美,酒店既质素,但只系连锁饼店既价钱!👍🏻
庆祝屋企人大生日🎊,点都要买两个蛋糕🎂🎂贺一贺佢。

鲜芒拿破仑
草莓脆脆