2017-02-01 115 浏览
今日想食泰国菜,睇落去装修都好,拣左食呢间 – 莎娃迪卡入到去,同侍应闲聊数句,都有倾有讲,知道佢地系新开数月的时间,但系食完后觉得还好,几有镬气,觉得佢地几有心系经营点左个最基本既泰式炒金边粉,份量都大碟,钟意花生味重啲既我,佢地既花生系可以无限添加的,食落去味道几好,加上大海虾数只,系重虾味,不是普通街市买的虾,绝对系落足料另外,今次点多个飞天通菜,用蒜香加少少辣的去炒,将个味道带出更惹味,喜爱少辣既你不容错过再加埋大大个冻椰青,个椰青唔会太甜同解渴,加上入面有又滑又好嚼感既椰肉总体来说,呢间餐厅落足料,同一碟既炒金边粉、通菜、椰青,选材上相信餐厅系有拣过,值得encore

2017-01-26