2018-08-08 1742 浏览
天时暑热都唔怕死约埋闺蜜去呢间唔算近地铁站,落车仲要行一小段路隐世小店,就系比佢店环境同蛋糕吸引左。由于无预约只能坐户外无冷气位置,但店子都体贴有风扇提供,坐定左都唔会热。今次叫左佢嘅Banofee cake set (cake + 2 drinks =$180) 蛋糕系好食嘅!由好多层好有质感嘅蛋糕组成,面层无拖肥面再有几块香蕉脆片,好味呀。我叫左杯cucumber coffee latte,细味之下真系有淡淡青瓜味架。朋友点左ginger soda亦都好够姜味好清新解渴呀!无论环境定食物都好吸睛,影左大量呃like相,慢慢食下倾下咁就坐左3粒钟,都唔会赶我地走,绝对系放假好hea地方!下次会book 定可以坐室内。

2018-08-04