2023-05-07 77 浏览
星期六同屋企人食呢间川菜,见OpenRice 写住有68折卷买仲可以星期一至日用,想去试下,但入场前问职员先知OpenRice呢张68折优惠卷要星期一至四先用得,星期六只能有单点8折优惠,不过都冇所谓啦谂住试下新野。但最好买呢d卷之前都系问好职员先买,OpenRice 写住既可以用都不等于系用得,如果买左之后先去到问职员话用唔到就真系蚀晒。讲返野食,入场前感觉餐牌有d简陋,普通彩印A4纸再过胶,可能似系顶手冇几耐黎唔切整餐牌啦。不过菜式、环境都几好,部分菜式有待改善,但main既主打菜的确唔错。头盘试左个麻辣鸭舌,味道一般。跟住上黎既清炒莴笋丝,唔系太够味,虽然系就系清炒,落多少少盐感觉可能好d。另外小笼包的确唔错,肉汁鲜甜👍🏻再叫左个铁板孜然牛肉,牛肉口感嫩滑👍🏻可惜以上菜式都漏左影相今次食呢间野主要想试下佢既菊花酸菜鱼、樟茶鸭同花雕蒸肉蟹酸菜鱼鱼质鲜嫩,配合酸菜同特浓既汤味,非常不错- 鸭肉炸完再上,有部分骨头脆到可以直接食,配合包同酱汁夹埋一齐食别有一番风味,不过鸭骨头太多,不太方便每旧鸭都可以夹包一齐食,如果可以骨肉分离会更好- 相信系呢间店主打菜之一,配合蛋花同花雕酒蒸出黎既

今次食呢间野主要想试下佢既菊花酸菜鱼、
樟茶鸭同花雕蒸肉蟹
酸菜鱼鱼质鲜嫩,配合酸菜同特浓既汤味,非常不错

四川樟茶鸭

花雕蒸肉蟹

- 相信系呢间店主打菜之一,配合蛋花同花雕酒蒸出黎既肉蟹,蟹肉肉汁丰富著花雕酒既香味,必试菜之一

2023-05-06
用餐优惠