2014-07-03 4266 浏览
今日放工同男友来此食炸鸡饮啤酒,五点半到所以五洗等位,冇咩人。叫左个半半炸鸡同辣豆花汤同一枝啤酒炸鸡等左都几耐,五知有冇半个钟呢?证明佢系即叫即整五系一早整定吧!叫左既系一半甜辣味鸡,一半系香葱味鸡,个卖相不错,有点沙律拌碟同几旧炸年糕,仲有碟酸白萝卜。男友觉得两只都好味,鸡件有鸡翼亦有鸡腿同鸡胸,肉质都好滑,五错。我觉得甜辣比较好味,但食得多有点"漏",比较期待既香葱反而一般,我觉得冇咩味,系要加埋d葱先叫有葱味,就咁食冇味。另外个辣豆腐汤冇影到相,个样睇落好辣,食落五算好辣,但若五食得辣既人应该会顶五顺xd 我地都觉得个汤麻麻地,太多油,同斋辣,豆腐亦五多就成7x ,五系抵食,有跟个饭的。整体黎讲都五差个炸鸡,下次会再黎试下其他野,但佢既辣豆腐汤就五建议大家试喇!埋单300蚊头,要加一,都五平啊!
今日放工同男友来此食炸鸡饮啤酒