1K
2019-07-24 353 浏览
尖沙咀隔一 d 时候就会有新食肆! 呢间平日经过见到 menu 唔吸引, 一个字 “好贵”! 近日再经过见佢转左 menu 价钱又 ok, 决定试试! 1点几入到去得3枱, 我哋系唔会惊既! 面餐一款凉菜或汽水 $59, 要羊肉就 $60, 都 ok丫! 凉菜我哋选青瓜同腐竹! 青瓜唔入味, 腐竹有点太硬! 小妹妹食牛肉面! 面质爽口 (做冷面应该更可口), 牛肉唔算细片不过比较薄, 汤头好清甜! 我食羊肉刀削面! 羊肉膻香够淋, 份量亦多! 刀削面比较短而薄, 煮得太淋, 汤好清甜, 食完成身汗! 老板食羊肉饺子, 粒粒饱满, 不过比韮菜抢晒羊肉味! 值得一提系个辣椒油, 好香好香不过完全唔辣! 注: 我无去过兰州食正宗既拉面, 不过呢间唔差! 我老板仲话比起喺兰州食, 呢碗简直系超级豪华版!

凉菜我哋选青瓜同腐竹! 青瓜唔入味, 腐竹有点太硬!
老板食羊肉饺子, 粒粒饱满, 不过比韮菜抢晒羊肉味!
值得一提系个辣椒油, 好香好香不过完全唔辣!