2024-01-23 51 浏览
已经唔系第一次帮衬,每次都冇失望㗎!🔖清炖牛肉汤面套餐💰80 (+$30升级至套餐)如果本身唔系好钟意食浓味食物嘅朋友仔,嚟到呢度就可以选择清炖牛肉汤面😊汤头够鲜甜!牛肉份量又多又大块,煮得软绵又入味,而且肉香浓郁,筋同肉嘅比例啱啱好🤤另外仲配有红萝卜、小棠菜同菇菌,系一道丰富嘅清炖牛肉汤面啊☺️💫推荐指数: 9/10🔖川味红烧半筋半肉牛肉汤面套餐💰82 (+$30升级至套餐)食得浓味少少,或者想整体感觉更加惹味嘅朋友仔就可以选择川味牛肉汤面💁🏻‍♀️汤底加入咗花椒、八角、辣椒等香料,配上以慢火卤至入味嘅牛筋及牛腩,讲起都知个味道唔会令人失望🤭重点系唔好比川味呢个字吓亲,以为会好辣😂个人唔系好食得辣都接受到啊🤗💫推荐指数: 8/10🔖澎湖花枝丸💰22 (套餐加配价)花枝丸即叫即炸,金黄酥脆🤤咬落去好弹牙,配埋甜酸酱一齐食就更加好味啦🤓💫推荐指数: 8/10🔖炸地瓜条💰22 (套餐加配价)地瓜条可以话系我每一次食台湾菜都必嗌嘅小食之一😚外层香脆,入面系绵密嘅地瓜蓉,味道仲好香甜🤩💫推荐指数: 8.5/10🔖花奶仙草冻💰/ (套餐已包)仙草滑捋捋,配上香浓嘅花奶,带有啲清凉嘅感觉~用呢个甜品去
已经唔系第一次帮衬,每次都冇失望㗎!

🔖清炖牛肉汤面套餐
💰80 (+$30升级至套餐)
💫推荐指数: 9/10

🔖川味红烧半筋半肉牛肉汤面套餐
💰82 (+$30升级至套餐)

🔖澎湖花枝丸
💰22 (套餐加配价)

🔖炸地瓜条
💰22 (套餐加配价)
💫推荐指数: 8.5/10

🔖花奶仙草冻
💰/ (套餐已包)
仙草滑捋捋,配上香浓嘅花奶,带有啲清凉嘅感觉~用呢个甜品去为晚餐划上句号都唔错啊😋

温馨提示
👉🏼将军澳中心、屯门市广场、北角汇同奥海城三期设有分店
👉🏼套餐除咗包咗甜品之外,仲包咗前菜同指定饮品🤗