2023-08-08
<HOO韩国包车> 📍尖沙咀🔸还原明洞街头 🤩 人气打卡餐厅🔸Crazy!!!邪恶 😈 拉丝芝士泡菜蛋卷追赶潮流的尾巴去位置于厚福街嘅<HOO韩国包车> 🚌💨💨💨 上到有去一排人等位 👥👥👥👥👥 不过好彩撞正一班人离坐,大概等左10分钟就有位啦~ Lucky 🍀餐厅嘅装修别出心裁,还原首尔明洞嘅小摊档 😍😍😍 唔怪得知啲妈妈们会带埋小朋友去打卡啦!📸 佢嘅所有Decorations都十分有心思,连漫画书都系韩文架!!!废话唔多讲,去食评 💁🏻♀️街头鱼糕串串 ($146) — 唔建议鱼糕煮太耐,水滚就快快食,咁先够烟靭、弹性。锅内嘅白萝卜吸收晒鱼糕汤嘅精华,萝卜鲜甜,食落条食道好C伏 😌 原来系朋友仔人生第一次食鱼糕串 & 鱼糕汤 🍢🍲 鬼妹仔多谢我带挈,表示大开眼戒。🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣招牌炒章鱼($146) — 平心而论,章鱼同椰菜嘅比例系 (🐙 1:4 🥬),辣就唔算好辣,但系食完种会渗出黎辣 🌶️ 几过瘾!热辣辣铁碟上台,小炒镬气十足 🥘 (Confirm好食!)芝士泡菜煎蛋卷($112) — 蛋浆半凝固状态, 芝士 & 泡菜馅料超足!邪恶拉丝芝士 🧀️😈
🔸还原明洞街头 🤩 人气打卡餐厅
🔸Crazy!!!邪恶 😈 拉丝芝士泡菜蛋卷
废话唔多讲,去食评 💁🏻♀️
芝士泡菜煎蛋卷($112) — 蛋浆半凝固状态, 芝士 & 泡菜馅料超足!邪恶拉丝芝士 🧀️😈 好味!Crazy!!! 查实我食咗一旧已经半饱,接近半放弃状态 🏳️🏳️🏳️
由于所有嘅野食都中上级好味,虽则饱饱 🤰🏻 但都清晒!😁😁😁 饮饱食醉,每人都系二百零蚊,Kai心 🫶🏼
粒粒蜜桃汁($20) — 饮落去真系有蜜桃果粒,$20鸡摆明唔系鲜榨啦 🤭 但饮落连埋果肉效果好逼真。(推荐)
真露罐装水蜜桃气泡酒($38) — 饮落饮水蜜桃梳打汽水🥤冇乜特别。