2020-09-12 1425 浏览
//旺角楼上cafe🎗//本身约咗朋友去另一间cafe,但𠮶间冇得book位又要排好耐队,我哋就临时转场,以为拣咗间未食过嘅,点知坐低睇餐牌咁熟面口嘅,原来系同一幢楼下嘅孖啡!咁两间咪卖紧一样嘅嘢😂唔紧要啦,我地都系想舒舒服服,揾个地方girl’s talk 🤪·✨忌廉烟三文鱼意粉 $108呢个一般般,个汁可以再杰身啲,汁有啲偏甜,似罐头汤,所以唔叫做好挂汁🙈三文鱼都正常啦,多啲就好🤤·✨黑松露野菌忌廉意大利饭 $108反而我两个朋友叫呢款就真系几好食😋有我好钟意嘅黑松露☺️👌🏻味道算几浓架,呢个汁就高质好多啦👍🏻起码杰身够挂汁先😚·✨咖哩角 (附送小食)唔特别好食😹·✨蓝莓果茶佢嘅热饮花茶果茶真系唔得,上次系孖啡饮过花茶好淡,今次饮嘅果茶好酸好假,冇料到😂😂·✨Oreo奶昔朋友叫的,话几好饮,正正常常,可能楼上cafe真系饮返呢啲会好啲🤤·
//旺角楼上cafe🎗//
✨忌廉烟三文鱼意粉 $108
✨黑松露野菌忌廉意大利饭 $108
反而我两个朋友叫呢款就真系几好食😋
✨咖哩角 (附送小食)
唔特别好食😹
✨蓝莓果茶