2015-01-18
九点后不是太多选择。屋企人生日所以打算一家大细一齐去渔屋放题开心下,但早三日book闲日都full哂,最快要九点半先得,咁无办法啦,照等。基本上两间分店都好爆,我地七点几到想食早啲都walk in等唔到,咁好彩一早都有book到,唔紧要啦,点知九点半入去食,已经有好多样无哂,例如花螺,炸壕呢啲必食既放题食材,之后如果想叫普通大甜虾要每人再加10蚊先有得食,其实本身决定加,但觉得闲日都可以呢样又无个样又无觉得麻麻就无叫,我地成家都食得好小,十点三叫甜品已经无哂红豆雪糕同四方果。但野食总括而言都唔系少选择,味道一般,价钱问题二百蚊一个唔太值,环境系唔好,系超级超级逼,唯一安慰系员工效率高同nice. 最后送上名牌雪糕批作结,再番黎帮衬机会不大。
九点后不是太多选择。
基本上两间分店都好爆,我地七点几到想食早啲都walk in等唔到,咁好彩一早都有book到,唔紧要啦, 点知九点半入去食,已经有好多样无哂,例如花螺,炸壕呢啲必食既 放题食材,之后如果想叫普通大甜虾要每人再加10蚊先有得食,其实本身决定加,但觉得闲日都可以呢样又无个样又无觉得麻麻就无叫,我地成家都食得好小,十点三叫甜品已经无哂红豆雪糕同四方果。
最后送上名牌雪糕批作结,再番黎帮衬机会不大。