2017-07-22
琴日同朋友庆祝生日,见到呢间Cafe订座有八折,所以就过嚟试吓其实五熟路就比较难揾,因为佢系先达广场,文记小食旁边嘅入口lift 上去,唔太显眼因为见到餐牌上边写咗$50切饼费,所以朝头早打上去问清楚,佢话唔使收👍🏽只有两位店员,所以要执枱、要水𠮶啲都系出去同佢讲呢个系招牌每季鸡翼,唔知点解我影到咁朦,好贴心,返咗出嚟,可以方便进食,有淡淡玫瑰味,记特别肉酱意粉$78芝士味好浓,肉酱都几重蕃茄味,女仔一个未必食得晒,因为都几滞蚬肉炒意粉正正常常,蚬肉都多,但系我觉得冇乜海鲜味仲有一个青口海鲜饭$88唔知点解我唔记得影相,呢个系白汁嘅,其实我冇谂过系白汁,啲青口全部都好细只,海鲜方面应该系急冻海鲜,个鱿鱼好假💀啲饭系普通白饭,其实呢个价钱我冇expect过系普通白饭,我以为系西班牙饭!又系劲滞店员忘记咗我哋系OpenRice度book枱,唔记得咗比八折我哋,提醒返到即刻俾咗,另外,好失望地返到屋企见到餐厅话我冇出席到,好彩appeal左之后都计反我出席左
只有两位店员,所以要执枱、要水𠮶啲都系出去同佢讲
肉酱意粉$78
蚬肉炒意粉
正正常常,蚬肉都多,但系我觉得冇乜海鲜味
仲有一个青口海鲜饭$88