2018-08-26
因午饭都食得几饱,所以晚饭就谂咗食面,search 咗呢间车仔面,会拣黎试都系睇咗其他食评 ...1/环境好: 2/ 见到个汤底样都几好,可以一试!但7点上到黎,一个人都无,有啲惊😮你知啦,正嘅话多数都人山人海,都成7点,一个人都无,就当佢 Friday night 啲人要食大餐,所以无咩人😝一上电梯就系一间泰菜,睇咗一阵牌,个肚都系饱饱feel,都系行过隔离食车仔面算。 睇紧餐牌,店员已介绍一个咩龙虾二人餐,但我地就只想食一个正常嘅车仔面咋😅坐低后,呢度环境都真系唔错,干干净净,又可能无人,就更觉宽敞舒适😅我地拣咗3个送要沙嗲汤底,面一到,都算几香😌 食落都唔错,虽然开头以为真系沙嗲汤底,因为都系放沙嗲酱系汤面,但成个汤底都系好味嘅👍🏼 食车仔面个汤底真系好紧要㗎! 至于啲送。。。萝卜好味够’林”😋韮菜饺ok好味,个腐皮可以煮番熟少少就好喇,菜就俾得小咗啲😏值得提系冷热饮都只系六蚊(柠茶,柠水), 虽然麻麻好饮,但六蚊鸡算啦。
但7点上到黎,一个人都无,有啲惊😮