2019-02-25
今日两个人黎行下青衣城 系到谂紧有咩好食因为黎到都7:00 周围都系排队等入坐锦我见E 间 有半自助餐 就去排下啦其实人多但等左15MIN 就有位 唔算耐等既期间就睇下餐单先啦:佢平均价位由$178到$348 都有玩法系叫一碟主菜 包自助沙律+甜品+餐汤BAR 同埋一杯特选饮品(当日系柚子水)系食正餐之前毕左餐汤饮下 今日系黑松露磨菇汤好好饮 有西餐厅水准 磨菇味好浓 同埋好黑松露 好出味 值得一试!之后就拎左D 沙律 沙律菜大多都好新鲜 蕃茄仔好甜 左下方系芝麻醤豆腐加上木鱼碎 咸咸地几好味中间既水果沙律就系罐头个只 无咩特别我既主菜系迷迭柠檬烧鸡:有两块鸡胸两块鸡腿份量黎讲 我觉得足够既味道黎讲 迷迭柠檬都唔出味 鸡唔够滑 略觉得OVER COOK 左所以有D '鞋'口 味道一般!我朋友就叫左烧脆皮德国咸猪手:虽然话脆皮 我仲满心期待会系切既一下会有 卜卜声点知 唔系话好脆 有种人地烧猪放左一段时间锦 唔太脆但味去到好林既交界咸猪手又唔够咸 真心一般食晒正餐之后 食左少少甜品有红豆沙 JELLY糖 柠檬挞等等我就觉得柠檬挞最好味 酸酸甜甜总结:服务其实唔错 好快会帮你收走食完
因为黎到都7:00 周围都系排队等入坐
中间既水果沙律就系罐头个只 无咩特别
我既主菜系迷迭柠檬烧鸡:
有两块鸡胸两块鸡腿
份量黎讲 我觉得足够既
所以有D '鞋'口 味道一般!
我朋友就叫左烧脆皮德国咸猪手:
咸猪手又唔够咸 真心一般