2023-08-25 277 浏览
行过路过,见到门面唔错,试下啦(试业中)位置唔算好多,不过环境舒适,唔算好逼夹温和光猛舒适,音乐好听!入门左手边有张大方枱配长凳仔 可以几个唔同Parties坐有高枱望街,窗系遮光,所以唔会好晒饮品好多选择,咖啡冰沙朱古力梳打汽水都有仲有几款蛋糕拣落单就喺张枱度扫QR code我食左Ask ALL DAY BREAKFAST外观10分唔错,但系唔系好够热,牛角包加分,但系条肠比较单薄同咸,烟肉系我钟意食嘅软身,烟三文鱼反而唔孤寒,两大块。合格,不过有待改善。炒蛋可以再滑啲。Ask 汉堡包可以要求切半,但系本人比较大,嘴巴大,所以就成个上,菜牌上面写住有酸青瓜,加分!点知咬落去。。。。无!?失望。但系外观👍🏿汉堡扒其实10分有诚意,实净有肉汁,可惜味道比较淡。我承认我食嘢系比较浓味,但系佢真系淡。佢里面有黑松露汉堡酱,但系成个包就系得呢一个酱嘅味道,有啲可惜。送咗两个汤,粟米汤,唔求其嘅,可以拣沙律LONG BLACK 香!8.5分!热朱古力 香!唔会太甜,都俾8.5分俾钱嘅时候问有冇意见书,可惜无收银员同我讲原来试业当中,我觉得呢一间餐厅有潜质
行过路过,见到门面唔错,试下啦(试业中)

位置唔算好多,不过环境舒适,唔算好逼夹
温和光猛舒适,音乐好听!

入门左手边有张大方枱配长凳仔 可以几个唔同Parties坐
有高枱望街,窗系遮光,所以唔会好晒

饮品好多选择,咖啡冰沙朱古力梳打汽水都有
仲有几款蛋糕拣
落单就喺张枱度扫QR code

我食左

Ask ALL DAY BREAKFAST

Ask 汉堡包
点知咬落去。。。。无!?失望。但系外观👍🏿

送咗两个汤,粟米汤,唔求其嘅,可以拣沙律

LONG BLACK 香!8.5分!
热朱古力 香!唔会太甜,都俾8.5分

俾钱嘅时候问有冇意见书,可惜无
收银员同我讲原来试业当中,我觉得呢一间餐厅有潜质

2023-08-24
  • Long  Black