2019-02-19 1420 浏览
同朋友谂住系kt工厦食个饭,见到有意大利手工意粉几特别,就拉埋朋友上去食。Lunch会包杯饮品同埋一份蒜蓉包,个蒜蓉包都OK嘅,无话好香蒜蓉味,drinks方面我哋就嗌左绿茶。主食原本叫左一个意大利手工猫耳朵配鳀鱼橄榄汁同埋一个意大利手工阔条面配白汁三文鱼。但系点知漏咗单仲要到最后整错咗俾我朋友所以我哋搞左差唔多半个钟头之后先有得食最后我朋友换咗一个系蕃茄猪肉丸猫耳朵:个质感几特别,偏硬,烟烟unun,我个人几中意。不过酱汁方面我觉得佢咸咗啲,而且唔够均匀,识到一啲好咸有一啲就冇味,而且佢冇乜𩠌呢一样好似有啲逊色,整体一般了。蕃茄肉丸意粉:个酱汁偏酸但系个意粉质感唔错,肉丸就叫普通,应该系叫货来的货色,所以整体来讲又系唔算特别。

最后我朋友换咗一个系蕃茄猪肉丸