2020-06-16 576 浏览
Yoho入面有唔同食西餐嘅餐厅已今日就试吓呢间urban Cafe. 今日就叫左三个main同一个side, 分别系经典肉酱宽扁面、Urban 慢烤肥鸡、A4和牛肉眼扒同一份炸洋葱圈!佢嘅份量都算多已经足够四个人食,而且如果堂食嘅话佢薯条系无限供应😋佢个鸡同牛扒煮得几好,鸡食落肉质嫩滑唔会好干身,至于个牛又唔会太熟亦都相当重牛味,个宽阔面呢就一般般啦正常水平,而个炸洋葱圈个人觉得就唔错大家一定要试下!唯一美中不足系因为我嗌外卖返屋企,d嘢食有少少冻咗而且个炸洋葱圈冇想像中咁趣,我估如果堂食会仲好味。值得一提嘅系如果大家谂住叫个烤鸡,最好尽早话因为都有少少慢😅总结食物质素唔错唯独价钱就略嫌小小贵不过都可以一试
外卖自取