2008-11-10 11 浏览
星期六同太太路过,本来想去另一度食,但系见佢「终于」开舖,入去试一试。地方大体上清洁,但系高台同普通台o既高度实在尴尬,我一路坐,一拧个头就望到人o地八月十五,望低o的就见到人o地鞋底,并不写意!点菜时,餐牌上仲有好多o野遮住,下回分解。结果叫o左 Fatburger 同 Double(即系汉堡同双层汉堡)。个普通汉堡用o左五蚊加芝士,个双层见佢个餐牌已有一块芝士,就另加五蚊要一块烟肉。因为其中一个要餐,所以可以拣粗薯条或幼薯条,问收银小姐可唔可以拣洋葱圈,点知佢话朝头早做o个批已经卖晒,我成四点几o黎但你都唔再整,企划上要扣分。于是,由于自己口味比较「鬼」,所以要o左粗薯条,餐饮清一式汽水,想加钱要奶茶咖啡都唔得。上菜,汽水系七记企身大杯o个只,两个包睇落都足料,薯条都够份量。开餐!薯条欠香味,质地比较粉,冇乜口感,粗身薯条都系咁o既水准似乎差强人意。包方面,个包好失望地系冻o既,虽然块汉堡算 juicy 同热,而且算多菜,芥辣同酸青瓜都几好味,但始终掩饰唔到个包o既缺憾,太太说芝士系普通货,并且因为包唔热而做唔到溶o既效果。至于我个烟肉就中规中距,冇特别。咪住!个餐牌度块芝士呢?唯

开餐!薯条欠香味,质地比较粉,冇乜口感,粗身薯条都系咁o既水准似乎差强人意。包方面,个包好失望地系冻o既,虽然块汉堡算 juicy 同热,而且算多菜,芥辣同酸青瓜都几好味,但始终掩饰唔到个包o既缺憾,太太说芝士系普通货,并且因为包唔热而做唔到溶o既效果。至于我个烟肉就中规中距,冇特别。咪住!个餐牌度块芝士呢?唯有问店员系咪放漏o左,佢问一问佢大佬,大佬过o黎回覆系「冇o既,收银小姐唔记得问你?」我答佢有,我只系见张图有于是以为你有。佢跟住去o左收银度「训示」个姐姐,件事亦不了了之。

食完之后,我同太太讲o左句:「应该都唔会再o黎。」
虽然够件头,但冇o赵头,食落去粉,唔合格。
虽然汉堡扒本身几 Juciy,但包系冻o既,而且芝士唔溶。
双层汉堡加烟肉,见到生菜蕃茄同酸瓜