12月24日, 平安夜喺elements, 除咗睇戏最重要就系要用埋我地嘅团购劵~ 呢间triple O应该系全香港最少人流嘅一间, 位都大把任拣嚟坐~::: Mushroom Burger + Fries + Coke ::: $75一如以往, 我地嚟到triple O都必定会叫嘅Mushroom Burger~ 上次食发现退步咗, 蘑菇份量亦少咗, 所以都冇乜期望今次会好番~ 抱住呢个心态, 今次又好似好番d. 蘑菇系少咗, 不过好彩块牛扒多番d肉汁, 有番d juicy感~ 可能真系间间手势唔同啦. 薯条好味, 有即炸起嘅感觉, 热辣辣, 欣赏佢系粗条食到啖啖薯仔肉~::: Roast Beef Burger ::: $52 因为除咗Mushroom之外都冇乜特别想食边只, 所以都系叫番呢个上次一样嘅~ 烧牛肉同个汉堡包味道几夹, 好钟意佢个沙律酱酸酸甜甜咁非常开胃~ 不过个包份量真系少咗dd.价钱已经越嚟越贵, 不过质素反而有下降嘅表现… 好彩今次2个包味道都好似好番d, 都对佢地有番d信心啦~

::: Roast Beef Burger ::: $52

set