2017-07-09 1402 浏览
行过尖沙咀,见好耐冇食寿司刺身放题之类, 咁见上次食三木都唔错 咁就同女朋友一齐食多次三木拉。其实呢度啲刺身非常新鲜, 寿司种类有多, 油甘鱼腩寿司海胆寿司,都非常好食。不过有样嘢唔好,就系刺身唔会俾油甘鱼腩你,一定要叫寿司先会有油甘鱼腩。 同埋呢度啲海胆寿司有少少飘忽,就好似我上一次的海胆寿司系唔好食嘅,今次我住只少食咗十件海胆寿司,系非常鲜甜嘅。由于今次嘅目的系想的食寿司同刺身,所以我冇加钱食佢个烧海鲜。你烧得海鲜就唔会有时间食刺身同埋寿司,咁会觉得有少少浪费。今次甜品又有新惊喜,就系榴梿雪糕粒雪糕里面仲有榴梿肉添好好食呀。另一推介就系焦糖炖蛋,可以媲美出面嘅甜品店。

海胆寿司

油甘鱼腩寿司

烧左口鱼寿司

鳗鱼寿司

由于今次嘅目的系想的食寿司刺身,所以我冇加钱食佢个烧海鲜。你烧得海鲜就唔会有时间食刺身同埋寿司,咁会觉得有少少浪费。

海鲜沙律菜

烧海虾