2008-12-15
每次落街食饭都很少谂起呢家餐厅,琴日8点几一家人落去食饭,本身已经饱饱地但都入左去试下,等左5-10分钟就入去坐卡位.服务员态度0k,点菜亦有介绍,小食叫左个青口, 烧骨拼炸鸡两份filet,一份rare一份medium,一份sirloin同一份newyork吾知咩(佢推介既)餐配2个caesarsalad,1个housesalad同1个creamsoup另外叫左个海鲜蕃茄意粉,个黑糖包吾错,微甜,好软=)d salad都吴错,d料几足,尤其个housesalad几令下青口几令好滑口,个汁都吴错牛肉尚可,filet都几腍下,不过我要rare但我都觉得太熟反而d配菜::薯容,薯条,焗番薯,鸡味饭,coleslaw(杂菜沙拉),牛油鲜菜样样都吴错d番薯好甜,coleslaw都好好味,其他冇事但家人都话好食.意粉就真系全晚最差既,卖相首先吾吸引,味道亦无特别之处,偏淡,配料亦令人失望,130$,绝对不值,叫左1杯mango smoothie,较为水&稀.总括而言不错,埋单6个人$12xx.但呢d一次就够,下次都系试新野!
琴日8点几一家人落去食饭,
本身已经饱饱地但都入左去试下,
等左5-10分钟就入去坐卡位.
服务员态度0k,
点菜亦有介绍,
小食叫左个青口, 烧骨拼炸鸡
另外叫左个海鲜蕃茄意粉,
个黑糖包吾错,微甜,好软=)
青口几令好滑口,个汁都吴错
意粉就真系全晚最差既,
卖相首先吾吸引,
味道亦无特别之处,偏淡,
配料亦令人失望,
130$,绝对不值,
叫左1杯mango smoothie,较为水&稀.
总括而言不错,
埋单6个人$12xx.
但呢d一次就够,
下次都系试新野!