2013-04-09
1927 浏览
经朋友介绍知道........一行7人..完全不用等位..可以拣室内或者室外.. 不过我谂如果有心水位置想坐..都系要book 定.我们拣左坐出面, 因为环境很好.. 可惜可能之前落过雨..搞到我地坐到个pat pat湿晒 之后waiter先比坐垫我地.....不过佢地好识做咁送左一round野饮比我地~~ 我地食左 生虾, 泰式拼盘, 碎肉饭, 龙虾, 红咖哩鸭, 芝士naan, 通菜..生虾-----唔够弹牙泰式拼盘----- 够大盘, 虾饼最好味我觉得碎肉饭, 马拉盏通菜---- 不过不失龙虾粉丝煲---- 好好味~~~~~~~~~~啲粉丝.... 龙虾就ok la红咖哩鸭----- 好好味~ 啲咖哩系我钟意嘅味道, 入面有水果.. 超级正!! 如果可以辣啲就好..不过我朋友唔食得..芝士naan--- 一定要热食~~~好味.. 不过芝士再多一点就好..买单: 18xx.. 都几贵平均人头 200-300.
不过佢地好识做咁送左一round野饮比我地~~
生虾-----唔够弹牙
泰式拼盘----- 够大盘, 虾饼最好味我觉得
碎肉饭, 马拉盏通菜---- 不过不失
买单: 18xx.. 都几贵
平均人头 200-300.