2018-04-18
香港打冷店已经愈来愈少,keep到水准的更加少。呢间系一个朋友之前提过,算系老字号,话算系keep到水准。虽然怕系伏,但话哂朋友推介,试下无坏,最多咪唔再去😂环境:有三间铺,有得坐入面或者出面。当日系平日,又有小小雨。但都算多客,大多数坐出面。如果天气太冻坐入面好啲,平时正正常常坐出面就舒服,阔络啲。因为系冷巷位同个位置比较偏僻啲,所以都上嚟得比较辛苦,睇下本身有无巴士或者小巴到,唔系既话,行过果到都几辛苦。服务:啲姐姐几好人,反而系啲哥哥(可能系老板或者太子爷挂)就比较恶。啲姐姐叫到都有反应,坐得远可能未听到,叫多几次,香港人迁就下啰。食物:真心,我觉得真系算好食,虽然老一辈话以前再好食啲,但今次佢地都话唔错,不得了。个人亦都认为系食过最好食。因为行到上嚟太饿,谂都唔谂食左先算,无影好多相。价钱唔算贵,都系打冷价钱啦。
因为行到上嚟太饿,谂都唔谂食左先算,无影好多相。
价钱唔算贵,都系打冷价钱啦。