爽爽唔好话劣评,连一个「OK」都冇,入到元朗当然要去试一试。入到去有咁啱有三个位就即刻坐底。伙计们都好有礼貌,亦都好耐心咁等我地谂想叫D咩,服务非常之好。我既猪扒河来到,觉得个样有少少古怪,唔多似平时D猪扒,感觉上好似一层层咁。唔理三七二十一,食左先至讲。个猪扒非常之松化而且好入味! 食得出唔系用松肉粉,而系因为个猪扒够靓够新鲜,食落去真系好似有一层层咁。味道唔会话好咸,而系啱啱好,好无敌! 香港人用「猪扒」形容又干又唔靓既女仔,但系爽爽既「猪扒」就完全唔系依回事。试左试妈妈的醉鸡。肉嫩滑得来够结实有弹性,最正系那厚厚的鸡皮,正。酒味唔太重,但其实淡淡的几香。冇个猪扒咁正,不过也值得一试。爸爸叫左捞面,所以最后饮左少少佢个汤,几清甜! 下次再来,决定要叫猪扒捞。

醉鸡嫩滑而有弹性
完美的猪扒