餐厅: Luca
资讯:

2017-11-02 2005 浏览
今日朋友约我带我只宝贝仔同我契女入大美督行下放下风,难得佢老公肯揸车带我地,我只仔又未去过大美督玩,我就当然奉陪啦。先发现原来大美督开左好多餐厅,我对大美督既印象只有BBQ,原来都仲有喧多餐厅可以拣。我就系俾呢间餐厅既LED灯吸引左,所以拣左佢做今晚晚餐了。MENU超多野拣,个MENU仲会著灯架(好似唔系重点XD)夏威夷PIZZA超多料.契女食到停唔到口.饼底都好脆,所以都唔敢俾契女食咁多惊热气烧烤汁鸡翼酱汁超多,鸡翼超入味PINK LEMONADE加左粉红糖水既LEMONADE,好清新蜜糖烧脆皮猪手红酒汁猪手超酥脆,都够哂咸,但红酒汁刚好解腻意大利猪肉肠伴肉酱意粉长意粉硬左少少,但个酱好香环境舒服,又可以带只仔黎,而家又凉凉地可以坐室外,呢D咁既好地方我一定会再黎架!

MENU超多野拣,个MENU仲会著灯架(好似唔系重点XD)

夏威夷PIZZA

烧烤汁鸡翼
酱汁超多,鸡翼超入味

PINK LEMONADE
加左粉红糖水既LEMONADE,好清新

蜜糖烧脆皮猪手红酒汁
猪手超酥脆,都够哂咸,但红酒汁刚好解腻

意大利猪肉肠伴肉酱意粉
长意粉硬左少少,但个酱好香