❤️又抵又健康嘅Pizza你食过未❤️早排听朋友讲尖沙咀入面有间批同pizza,由馅料到饼底都系完全❌牛油❌同❌起酥油❌,而且以天然大米酵素及麦芽酵母发酵,全程都只系加入少量橄榄油,令脂肪含量大幅减低,邪恶既pizza都可以食得健康。讲到咁,我梗系要过去试吓啦😍我哋试咗:👉🏻🌟CRUSTA COMBO🌟$59套餐入面包含:Crusta, 薯条, 沙律、鸡翼同饮品✨爆汁免治牛肉 crusta✨呢个crusts真系不得了,睇落唔系话好大件,但几厚身;咬落去个下啲馅多到泻出嚟😝牛肉、芝士、薯蓉都超级多;肉汁满满,用料十足,食完真系超级满足👍🏻✨薯仔饼✨金黄香脆,内里有少少薯饼嘅质感兼带有阵阵洋葱香,都几香口✨甜醋沙律✨杂菜加左甜醋之后酸酸甜甜,口感爽脆,开胃之选✨鸡翼✨好香B B Q蜜糖味,嫩嫩的好易脱骨🌟CRUSTI PIZZA COMBO 🌟$79套餐入面包含:pizza,薯条, 沙律、鸡翼同饮品✨炭烤鸡肉pizza✨批边同批底薄脆得梨配料又多,每一啖都会食到丰富嘅配料👍🏻甜甜地又带d炭香既嘅嫩滑鸡肉配上芝味十足嘅芝士🧀️甜咸兼备唔会漏,好食到秒清😍✨番薯条✨外脆内软,薯肉甘甜✨凉拌沙律✨呢个
❤️又抵又健康嘅Pizza你食过未❤️

讲到咁,我梗系要过去试吓啦😍

我哋试咗:👉🏻

🌟CRUSTA COMBO🌟$59

套餐入面包含:Crusta, 薯条, 沙律、鸡翼同饮品

✨爆汁免治牛肉 crusta✨

✨薯仔饼✨

金黄香脆,内里有少少薯饼嘅质感兼带有阵阵洋葱香,都几香口

✨甜醋沙律✨

杂菜加左甜醋之后酸酸甜甜,口感爽脆,开胃之选

✨鸡翼✨

好香B B Q蜜糖味,嫩嫩的好易脱骨

🌟CRUSTI PIZZA COMBO 🌟$79

套餐入面包含:pizza,薯条, 沙律、鸡翼同饮品

✨炭烤鸡肉pizza✨

✨番薯条✨

外脆内软,薯肉甘甜

✨凉拌沙律✨

呢个沙律加入左甜味较重嘅沙律酱,啱哂我😍

✨涷柠檬茶 +$5✨

✨泰式甜辣鸡crusta $37✨

内馅又系多到爆;甜甜辣辣,鸡肉滑滑,仲有埋自家制嘅薯蓉、芝士同蔬菜系入面,都咪话唔惹味🫰🏻

✨辣猪肉pizza $52✨

真材实料,配料又系唔嘢少🤣 又薄又脆既Pizza上面d辣猪肉-d都唔少,辣得梨又唔会好辣,系𠮶种会令人食完一啖想接着再食多几啖嘅感觉🔥

✨Chocolat cookie ✨$10@2

佢唔系硬身𠮶只,属于软身𠮶只曲奇,入面既朱古力粒仲好多添😌

呢度啲嘢食好食得梨,价钱又抵,重要嘅系健康过出面好多,唔怪得我朋友对佢咁赞不绝口啦,而家连我都变埋粉丝添🤣

🔸Crusta (尖沙咀)

📍尖沙咀赫德道1-3号利威商业大厦地下1号舖