边到有好大好大好大个牛角酥?就系呢度!✔️估唔到最吸引我嘅系一入门口就见到嘅超大个牛角酥,忍唔住向店员查询是否假嘢只用作店舖装饰,原来系可以预订真嘢,我即刻记低,预备喺 喜爱牛角酥嘅老公生日时预订庆祝✔️伯爵茶麻糬荔枝bagel系另一超推介,一咬就令整个口埋鼻都系满满嘅伯爵茶幽香,整个舌头和口内都有茶味兼回甘,荔枝馅料嘅更是惊喜,烟韧质感令整个bagel口感有层次,酸甜味更于茶味之中来个突袭,好爆!✔️开心果牛角卷又系另一惊喜,切开牛角卷入面有著浓滑软软的开心果打成嘅酱,颜色开心食落更开心✔️橘子园 和 Mini Apple eden绝对系打卡之选,颜值靓爆,入面更加有橙肉/苹果肉馅料,好fresh,配上白色软软嘅忌廉 以及 类似白朱古力口感的外壳,层层新奇好玩又刺激,细味设计者嘅心思✔️朱古力脆脆扭纹吐司爆晒朱古力,吐司软软的都唔错呀✔️最后必定要食埋正常版牛角酥,同埋记得订埋个大牛角酥@deesses_bakery餐厅 Deesses Bakery(天水围)地址 天水围湿地公园路1号Wetland Seasons Bay地下10号舖#tinshuiwai #yuenlong #de
边到有好大好大好大个牛角酥?就系呢度!
✔️朱古力脆脆扭纹吐司爆晒朱古力,吐司软软的都唔错呀
✔️最后必定要食埋正常版牛角酥,同埋记得订埋个大牛角酥
@deesses_bakery

餐厅 Deesses Bakery(天水围)

#tinshuiwai #yuenlong #deessesbakery #女神 #打卡面包店 #蛋糕

外卖自取