2017-11-07 651 浏览
美中鸭子?边度美?排一个钟,最好值得,但完全唔得,就算唔使排,都系完全唔得桂花榚冻伴鸭件,咩配搭?比块薯片垫底扮fusion? 成件事错哂,食到入口糕还糕,鸭还鸭,片还片,仲有沙律酱,块鸭仲劲肥且无香味,得个油字,想点?空虚的普宁豆腐,好脆呀,但空心嘅?豆腐系分浆嘅五份一左右,一咬落去你会问,豆腐呢?几好味都救唔到,佢嘅味道亦都只系可以松叶炸蟹蚶算系比较好嘅一味,炸得香脆,虾胶juicy弹牙,入面仲系用真。蟹钳仔,不过都系有啲油小龙包容易破皮,系比较有劲嘅口感。汤汁肉馅还好,味道偏淡。姜丝醋碟都系淡茂茂主角片皮鸭直头败家,头盘𠮶碟嘅鸭皮都脆过哩碟,好油好肥又唔香。美中鸭子嘅鸭肉,无论味道同口感,我𠮶碟有三份二都好似鸡肉。另外三份一都仲有少许松但唔化,鸭味亦唔香仲有餐厅好嘈
美中鸭子?边度美?

排一个钟,最好值得,但完全唔得,就算唔使排,都系完全唔得

仲有餐厅好嘈