2011-04-12 13 浏览
/价值何在呀?!!哩个饭真系值$70+10%咩?!!个饭卖相系靓既,但食落,下.. .就系咁?!!"'咖哩:味道上(应该系因为红酒烩眉关系啦)佢系果D甜甜地既咖哩, 味道唔觉佢有几特出,只系唔会太咸或淡,系有忌帘既部份,系觉得佢真系好味~.~ (但睇到又占几多-.-) 佢D咖哩多到呢.. .痴线,D饭比起D咖哩离讲,系极少啰,加下食泡饭咩!!!!!? 定系因为冇野饮跟(有既,70+1之后重要你加$先有啰!!!)所以比你当汤/饮料饮??牛肉:冇评价可言,D咖哩多到咁,乜味都食唔出啦蛋:爱蛋既我,实钟意食既,加埋d香草型物更好(但见到又有几多呢),不过,一沾到d咖哩.. .(要沾唔到都几难"')总之成个饭都好似净系系度饮紧(冇错系饮紧)d咖啡咁"' 食到我丫"' (唔通食咖哩饭要绝到咖哩另上-.-"')服务方面都系好既,上既时候个侍应会超轻力咁转正个位向正你,不过可能系我5点先食我既早+午+晚餐,所以冇人(得一枱啰)就好d啦,唔知多人果阵点啦~不过冇人就有卡位同窗边坐啰~乜都未食既我,都觉得佢唔系咁好食,可想言之.. .以佢哩个价有几唔值.7
红酒烩咖哩牛肉蛋包饭
价值何在呀?!!
哩个饭真系值$70+10%咩?!!

个饭卖相系靓既,
但食落,下.. .就系咁?!!"'
牛肉:冇评价可言,D咖哩多到咁,乜味都食唔出啦

服务方面都系好既,上既时候个侍应会超轻力咁转正个位向正你,
不过冇人就有卡位同窗边坐啰~

乜都未食既我,都觉得佢唔系咁好食,可想言之.. .
以佢哩个价有几唔值.
70几蚊食个咁既咖哩饭,咁不如去大X活,食2次咖啡饭好过

如果半价免+1就可以考虑下会唔会再离食既=.=